top of page
  • Hennie Hallink

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Een nieuw decennium, met nieuwe website én een nieuw aanbod!

In 2009 stopte ik met mijn vaste baan in het onderwijs en besloot om na 20 jaar een vast contract zelfstandig verder te gaan. In datzelfde jaar kwam Stef Bos met zijn nieuwe CD ‘In een ander licht’.

"Ik sta op de grens, van vroeger en later, voor mij een ruimte, die ik nog niet ken. Achter mij alles, wat ik achter moet laten, ik sta hier met niets meer, dan alleen wie ik ben."

Oude (bijbelse) verhalen in een nieuwe jas. Elk lied, elke zin, ja zelfs elk woord is poëtisch zoals Stef Bos dat kan. Hij kan met weinig woorden veel zeggen. Dat is voor mij een hele uitdaging. Ik merk vaak dat ik meer woorden nodig heb om iets duidelijk te maken en ook het op papier zetten is een nieuwe manier van communiceren naar buiten toe.


Al van jongs af aan schrijf ik regelmatig in een dagboek. Heb inmiddels heel wat kleine boekjes verzameld met daarin herinneringen, mooie citaten, grappige voorvallen, entreekaartjes, foto’s etc.


Nu ik precies 10 jaar later bezig ben met het herformuleren van mijn praktijk en het ook weer in een ander licht wil zetten het komende decennium van de jaren 20, heeft mijn dochter me getriggerd om meer van mijn gedachtenspinsels die ik nu in een doos in de kast bewaar te gaan delen, op mijn site. Dus vandaar dat ik mezelf uitdaag om af en toe een blog te posten.


En ook precies 10 jaar na de release van de CD in 2009 komt Stef Bos met een concert van ‘In een ander licht’ waar ik meteen kaartjes voor heb gereserveerd.


‘Ik sta op de grens

van vroeger en later

voor mij een ruimte

die ik nog niet ken

achter mij alles

wat ik achter moet laten

ik sta hier met niets meer

dan alleen wie ik ben’


Voor dat concert in december 2019 had Stef een paar nieuwe liedjes geschreven en sommige liedjes van 2009 zijn iets aangepast. Weer in een nieuw licht gezet.


En ook bij mij is er na 10 jaar een nieuw licht gekomen op mijn praktijk. Een kleine verschuiving in het aanbod. Meer naar buiten gaan, in beweging komen en de stilte opzoeken.


Zoals Stef zingt:

‘beter gevallen dan nooit gesprongen’ en

‘wat houdt mij nog vast’


Dus spring ik het nieuwe decennium in met een nieuw jasje, een nieuwe site en niets houdt mij nog tegen!


95 views1 comment

Recent Posts

See All

Succes!

1 Comment


q.ruiter
Jan 25, 2020

Lieve Hennie, wat een prachtige site heb je gemaakt, samen met Laura en een vriend. We wensen je heel veel succes bij deze nieuwe uitdaging ♥ Henk & Quinta

Like
bottom of page