Kloosterretraite

Momenteel zijn de meeste kloosters voor groepen gesloten. In het najaar hopen de kloosters weer toegankelijk te zijn voor kleine groepen.
Mocht je interesse hebben in een retraite dan kun je contact met me opnemen.
Ik houd je dan persoonlijk op de hoogte over het aanbod.

Kon ik de stilte maar wat harder zetten

Leo Feijen

De langste weg is de weg naar binnen

Dag Hammarskjöld

Waar is mijn bezieling gebleven ? Door welke onderstroom wordt mijn richting bepaald ? Tijd voor bezinning. Opademen in stilte, zonder vaste verplichtende lijnen naar buiten.

 

"Te zijn en niet te weten van waar en waarom

  Waartoe en waarheen, te zijn om te zijn

  Niet hoeven weten van waar en waarom

  Waartoe en waarheen, zomaar te zijn

  En altijd geweten van waar en waarom

  Waartoe en waarheen, waarachtig te zijn"

  (Herman Verbeek)

Kloosters zijn monumenten van tijdloosheid en daarom gaan steeds vaker mensen er een paar dagen naartoe om op adem te komen. Om even stil te staan in deze hectische wereld waar alles maar doorgaat. 

Zelf heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in verschillende kloosters in Nederland. Elk klooster heeft een eigen sfeer, orde, stilteruimte, kapel, buitenruimte en filosofie.

 

 

 

 

 

Wil je als team of groep deelnemen aan een kloosterretraite, neem dan contact met me op. We gaan dan samen kijken naar de behoeften van de groep en van daaruit kunnen we gaan kijken welk klooster de meest geschikte plek is. Ook stellen we dan op maat een programma samen voor de retraite van ongeveer 3 dagen.

 

Ook als individu kun je je aanmelden voor een retraite van een weekend of een aantal dagen door de week. Houd de data op deze site in de gaten. Tijdens deze dagen waarin je je individueel aangemeld hebt, is ook ruimte voor persoonlijke coaching en reflectie. Om ruimschoots persoonlijke aandacht te kunnen geven, houd ik de groepen graag klein (max. 8 deelnemers).

Richtprijs (enigszins afhankelijk van de gekozen locatie) is 100 euro per persoon per dag. Dus voor 3 dagen is dat ongeveer 300 euro. Dit is inclusief coachingsmoment(en), overnachtingen, 3 maaltijden per dag en tussendoor koffie/thee. 

Wil je meer info over de kloosterretraite ?

Neem dan vrijblijvend contact met me op!

​​

Neem contact op

Telefoon: 0623019782    /     E-mail: henniehallinknl@gmail.com

Bedankt voor je bericht!