top of page

Mijn naam is Hennie Hallink, getrouwd, moeder van 2 volwasssen dochters en ik ben sinds 2010 werkzaam als coach / trainer / Heartmath Provider in mijn eigen praktijk.

 

Vanaf 1988 ben ik werkzaam binnen het onderwijs. De eerste 20 jaar stond ik voor de klas,  was zorgcoördinator en coach van leerkrachten.  Van 2010 tot 2023 heb ik trainingen binnen het onderwijs gegeven. Van teamtrainingen, veranderingstrajecten, TSO-trainingen tot ouderavonden over verschillende pedagogische thema’s. Vanaf 2023 werk ik als docent NT2.

Inspiratie, oplossingsgericht werken, bezinning, verbinding, afstemming zijn belangrijke thema’s binnen mijn manier van werken. Ik houd van wandelen in de natuur en geniet van musea- en concertbezoeken. Dit zijn vaak inspiratiemomenten die ik laat doorwerken in mijn werkzame leven.

 

Het ' Werken aan Veerkracht- Programma ' van HeartMath Benelux vind ik een prachtige methode om je op een effectieve manier te leren omgaan met alles wat er op je afkomt in je leven. Tevens heb ik mij gespecialiseerd in Oplossingsgericht werken. Mijn doel is om samen met jou te gaan kijken welke vorm van begeleiding jou het beste kan helpen op dit moment in je leven. Misschien is dit het Veerkrachtprogramma, of juist tijdens een wandeling in de natuur je manier van leven en werken spiegelen. Misschien sta je op een kruispunt in je leven en heb je behoefte aan bezinning en zou een stilteretraite in een klooster voor jou een goede stap zijn.

 

Neem gerust contact met me op om te kijken wat voor jou de beste stap zou zijn op dit moment.

 het is mijn passie om mensen te zien opbloeien en met meer veerkracht te zien leven

Hennie Hallink

Hennie-13.jpg

Neem contact op

Bedankt voor je bericht!

bottom of page