top of page
  • Hennie Hallink

Stressles(s)?


Minder stress in het nieuwe jaar. Meer tijd voor sport en leuke dingen, minder sociale media, meer genieten van leuke dingen. Wat staat er nog meer op jouw lijstje met goede voornemens van het nieuwe jaar?Zo rond oud en nieuw wordt er veel teruggeblikt op het jaar dat geweest is en vooruitgekeken naar het nieuwe jaar. Een onbeschreven blad; alles is nog mogelijk. Zo rond Blue Monday (de 3e maandag in januari) zijn de meeste goede voornemens al weer vervluchtigd.


Goede voornemens, ze verwaaien in de wind en verdwijnen ongemerkt in de waan van de gewone dag...

Sinds 2010 geef ik mensen ‘ les in stress’, zodat ze veerkrachtiger in het leven staan. En mijn cliënten merken dat er door een kleine verschuiving in aandacht veel meer energie en ruimte in het gewone leven ontstaat. En wat voor positieve effecten dit heeft voor je gezondheid en het algehele gevoel van welbevinden!


Stress doet je hart racen, versnelt je ademhaling en doet je zweten.

Stress werd lange tijd gezien als vijand nummer 1, maar nieuw onderzoek toont aan dat stress enkel gevaarlijk is als je denkt dat het gevaarlijk is.

Omarm je stress en deze zal je vriend worden!

Goed nieuws dat je stress kan omzetten in iets positiefs.


Hierover heeft Kelly McGonical een geweldige Tedtalk gehouden en binnen 15 minuten weet jij het geheim van ‘stressless’ leven.


Ik wens je een veerkrachtig en gezond 2020!


Tedtalk Kelly McGonical100 views0 comments

Recent Posts

See All

Succes!

Comentários


bottom of page